Kinesiologi-behandling


Vår fysiska kropp är fantastisk bra på att korrigera och läka sig själv, men ibland behöver den lite extra hjälp på vägen. Genom återkommande kontroller av kroppens muskler och nervsystemkan jag säkerställa att hela din kropp mår bra. En kinesiologisk behandling ger dig mer energi och ökad livskraft. 

Pris nybesök: 1100:-

Pris återbesök: 900:-
Irisdiagnostik


Med ögondiagnostik undersöks din iris och ögonvita för att få information om din hälsa. 

Hur går det till?

Vanligtvis sker undersökning med en så kallad irislupp (förstoring med belysning). Här studeras och betraktas ögonvitans nerver till respektive organ samt nyanser i irisen.

För en djupare undersökning av ögat blir det tydligare att fotografera ögat. 

För dig som klient kan vi då förstora upp på skärm och titta tillsammans om hur allt hänger ihop, vilket alltid har uppskattats av mina klienter. Efter kartläggning av din hälsa och individuell rådgivning görs senare ett återbesök där vi samtalar igenom hälsan och studerar ögat på nytt. 

Pris nybesök: 1000:-

Pris återbesök: 700:-
Samtalsterapi


Jag erbjuder enskilda samtal där jag lyssnar till det du har att berätta och ställer både öppna och utmanande frågor som hjälper dig att utforska samt identifiera dina behov på ett djupare plan.

Var du än befinner dig i livet finns möjligheten att samtala om precis vad som helst. Med flera års erfarenhet av personlig utveckling och terapeutiskt arbete sedan 2002.

Pris: 900:-
Medial rådgivning


Via telefon eller fysiskt möte. Med stor efterfrågan finns det nu möjighet att boka privat sittning. 

Med precision öppnar jag upp mitt sinne för möjlighet att kommunicera med de som lämnat det joridska livet. 

Pris: 1000:-

Medial Tarotläsning

Pris: 700:-